&

Notícies

Recursos per crear un negoci

La base de tot projecte és tenir una idea de negoci, però això no és suficient. La idea de negoci va unida a les aptituds comercials i habilitats de la persona emprenedora, als coneixements i a les experiències que pot haver adquirit d’una activitat o d’un exercici professional. Conèixer altres experiències i bones pràctiques també ajudarà a perfilar les idees.

Xifres d'activitat 2018 de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a presenta els principals indicadors d'activitat de 2018. L'any es tanca amb 750 persones emprenedores ateses i havent donat suport per a la constitució de 140 empreses. Entre d'altres xifres també destaca la particpació de 200 persones en les activitats de formació empresarial desenvolupades durant 2018.

INSCRIPCIÓ OBERTA: Jornada "10 anys innovant en el sector tèxtil"

10 ANYS INNOVANT EN EL SECTOR TÈXTIL és el títol de la jornada que tinddrà lloc el 25 de gener de 2019 amb l’objectiu de donar a conèixer els resultats i els beneficis que han generat i que poden generar les accions de política industrial implantades al sector tèxtil-moda entre el anys 2008 i 2018 des dels Ajuntaments d’Igualada, Manresa, Sabadell, Mataró, Badalona i Terrassa.