&

Erasmus joves emprenedors/es

 

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, és punt de gestió del programa Erasmus per Joves Emprenedors/es, un programa d´estades empresarials finançat per la Unió Europea.

L’objectiu és establir una relació empresarial entre emprenedors/es amb una idea de negoci o projecte empresarial o bé empresaris/es novells (amb experiència inferior a 3 anys al capdavant d'una empresa) que vulguin fer una estada amb empreses experimentades d'arreu de la UE.

De la mateixa manera, empresaris consolidats del nostre territori poden optar a acollir nous empresaris/es o emprenedors/es de la UE que puguin incrementar la presència internacional de la seva empresa.

Les estades tenen una durada d'1 a 6 mesos i es preveu una ajuda econòmica (segons país) per les persones que es desplacin a una empresa de la UE.

El programa queda obert des de l’1 de febrer de 2016 fins al 31 de gener de 2019 i té un pressupost limitat.

Per tal de participar-hi només heu d´anar a la pàgina www.erasmus-entrepreneurs.eu on podreu registrar-vos i trobar més informació sobre el programa.

Per a més informació també podeu complimentar el següent formulari i contactarem amb vosaltres per aclarir possibles dubtes.