&

Posa't en contacte amb nosaltres per email93 745 31 61Posa't en contacte amb nosaltres per emailsbdempresa@ajsabadell.cat

Empreses residents

CENTRE D'EMPRESES INDUSTRIALS DE CAN ROQUETA

Aquest nou espai té la voluntat de dinamitzar les empreses del polígon de Can Roqueta i contribuir a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades durant un període determinat de temps amb l’opció de rebre assistència i assessorament tècnic. Per tant, el valor afegit d’aquest espai seran els serveis d’acompanyament a les empreses que vulguin instal·lar-se, però també actuarà com a centre integral de serveis per a la resta del territori.

DESPATXOS      

NAUS 

ESPAI COWORKING

ESPAI INCUBACIÓ

 

CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL

El Centre de Promoció Empresarial (CPE) compleix tres anys de la seva posada en marxa al costat de la Fira Sabadell (c. de les Tres Creus, 236) amb una bona acollida per part de les empreses. El CPE, gestionat pel Vapor Llonch amb  més de  20 anys d’experiència en l’administració d’espais per a l’allotjament d’empreses va obrir les seves portes el passat 2012 per donar suport a empreses de nova creació o en fase de consolidació oferint principalment espais de lloguer en condicions preferents. En concret, el centre inclou 13 despatxos, 6 espais de coworking que consisteix en el lloguer d’un despatx compartit i equipat, pagant tan sols una part del cost de l’oficina i 3 sales per formació o reunions.

Des de la seva posada en marxa pràcticament la totalitat dels espais han estan sempre ocupats. En aquests moments, 10 empreses  resideixen al CPE. Les   empreses residents són majoritàriament societats limitades que han entrat en aquesta nova instal·lació en règim d’empreses de nova creació. Es tracta de micropimes amb un nombre de treballadors que oscil·la entre 1 i 5. Les empreses residents al CPE actualment són:

DESPATXOS

ESPAI COWORKING       

 

ImprimeixCorreu